Inmiddels zijn we er redelijk aan gewend dat we ‘s ochtends niet meer hoeven aan te sluiten in de file, maar dat de werkdag begint aan onze eigen keukentafel. Voor de één is het iets meer improviseren dan de ander om vanuit huis te werken. De internetverbinding werkt niet altijd optimaal en met (jonge) kinderen in huis is het soms best even lastig om werknemer en vader/moeder te zijn op hetzelfde moment. Het werken op afstand brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Organisaties doen hun best om medewerkers zoveel mogelijk te ondersteunen zodat zij ook vanuit huis hun werk kunnen doen. Peopletrack denkt ook graag mee door ondersteuning op afstand te bieden aan uw bedrijf.

Bezoek onze actiepagina

Om optimale ondersteuning te bieden aan uw organisatie, heeft Peopletrack een speciale thuiswerkactie opgezet. Op deze actiepagina vindt u actiepakketten met een aantal van onze diensten tegen gereduceerd tarief.

Bekijk hier de actiepagina van Peopletrack 

Digitaal ondertekenen

Laat Peopletrack digitaal ondertekenen in AFAS implementeren, zodat er geen fysiek contact meer nodig is om bijvoorbeeld contracten of offertes te laten ondertekenen. De digitale handtekening in AFAS kan vanuit de workflow gezet worden én is volledig rechtsgeldig.

Expertise Center

Onze collega’s van het Expertise Center bieden hulp op afstand bij het functioneel beheer in AFAS. Normaliter doen zij dit vanuit ons kantoor in Amsterdam, maar op dit moment ondersteunen zij uw organisatie vanuit huis bij beheer- en inrichtingsvraagstukken in AFAS Profit, AFAS InSite en AFAS OutSite. Met de strippenkaarten, die nu tegen gereduceerd tarief worden aangeboden via de actiepagina, is facturatie in kleinere tijdsblokken mogelijk. Bijkomend voordeel is dat u uw vraagstukken en incidenten eenvoudig online kunt insturen.

Pakket samenstellen

Er is een grote kans dat u in deze periode behoefte heeft aan andere inzichten en diensten dan gewoonlijk, omdat veel zaken op afstand en/of digitaal geregeld moeten worden. Om die reden willen wij u de mogelijkheid bieden om zelf een actiepakket samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan het digitaliseren van formulieren en documenten, een nieuwe verlofsoort inrichten of bijvoorbeeld een aanpassing van de inrichting reiskostenvergoeding.

Neem een kijkje op de actiepagina om te profiteren van onze tijdelijke thuiswerkactie. Heeft u vragen over de thuiswerkactie of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, we vertellen u graag meer!

Call Now Button