Om de verspreiding van het corona (COVID-19) virus te vertragen, heeft de overheid een oproep gedaan om zoveel mogelijk vanuit huis te werken. Ook alle medewerkers van Peopletrack werken nu zoveel mogelijk vanuit huis. Dit is even wennen, vooral in de manier waarop we nu met elkaar en met de klant communiceren. Door dit zoveel mogelijk via telefoon, e-mail en Microsoft Teams te doen, proberen we op een zo ‘normaal’ mogelijke manier in contact te blijven.

De ganzentrek als inspiratiebron

Wij merken dat onze collega’s werken op afstand goed oppakken en ook elkaar onderling ondersteunen. Wat wij vooral mooi vinden om te zien, is dat hierin de inspiratiebron voor onze missie goed zichtbaar is:

“Door als groep te vliegen in een V-formatie is het vliegbereik 71% groter dan wanneer een gans alleen vliegt. Mensen met een gemeenschappelijke richting en een gevoel van saamhorigheid kunnen sneller en gemakkelijker hun doel bereiken, door elkaars stuwkracht te benutten”.

Thuiswerk Bingo

Maar naast elkaar te ondersteunen en op die manier te versterken, missen we elkaar ook! Om die reden proberen we ook om af en toe voor wat afleiding te zorgen, op de werkvloer maken we namelijk ook een praatje bij het koffiezetapparaat. De thuiswerk bingo is geïntroduceerd als klein afleidingsmomentje. Wekelijks wordt er een foto gedeeld van de werkplek in huis van een aantal collega’s. Om de thuiswerk bingo ook een leuk spelletje te maken voor collega’s die wat korter met elkaar samenwerken, worden de namen vooraf getoond. Op deze manier kan iedereen kans maken om het bingo plaatje vol te krijgen.

Tot op heden kunnen we vermelden dat er na 3 thuiswerk bingo’s nog geen één volledig goede bingokaart is ingeleverd. Wij blijven nog even oefenen dus!Thuiswerk bingo | Peopletrack

Call Now Button