Beheer

Het Expertise Centrum van Peopletrack als verlengstuk op uw eigen functioneel beheer afdeling

On Demand Expertise
Het Expertise Center biedt voor de AFAS applicaties een belangrijke toegevoegde waarde aan uw beheerorganisatie. Met deze dienstverlening profiteert u van de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan bij het meewerken en meedenken met organisaties die AFAS Profit gebruiken. Ontbreekt de nodige capaciteit of kennis binnen uw organisatie om de AFAS software te beheren? Dan kunnen wij u uitstekend ondersteunen, bijvoorbeeld bij de noodzakelijk updates van AFAS Profit. U kunt dan altijd terugvallen op de vertrouwde kwaliteit van de medewerkers van Peopletrack. Een geruststellende gedachte.

Technisch beheer

Hoewel steeds meer organisaties kiezen voor een AFAS online omgeving, waardoor zij door AFAS worden ontzorgd, zijn er ook organisaties die er de voorkeur aan geven om de AFAS software in eigen beheer te nemen. Dit vraagt om speciale, technische vaardigheden die niet elke organisatie in huis heeft.

Functioneel beheer

Beheer wordt door steeds meer organisaties niet als core activiteit ervaren. Toch wordt vaak van de beheerorganisatie verwacht dat zij meewerkt aan de wijzigingen die nodig zijn om de continue externe en interne veranderingen door te voeren in AFAS Profit.

Applicatiebeheer

De functionaliteit en de daarbij behorende technologie van AFAS Profit breiden steeds verder uit, denk hierbij aan de impact die de workflows kunnen hebben op de sturing van het bedrijfsproces. Soms merkt een organisatie dan dat ze niet over de kennis of de capaciteit beschikt om alle nieuwe ontwikkelingen het hoofd te bieden.

“De eerste stap naar beter resultaat hoeft echt niet groot te zijn.”

Meer weten? Bel of mail Sebastiaan.
+31 (0) 6 33 84 70 54   /  s.kooijman@peopletrack.nl

Services