Het digitaliseren van documenten gebeurt bij vrijwel iedere organisatie. Dankzij de digitalisering, zijn grote archiefkasten waarin documenten lastig terug te vinden zijn verleden tijd én kan er ook steeds meer geautomatiseerd worden. In het artikel ‘een digitaal personeelsdossier’ leggen we meer uit over het digitaliseren en automatiseren van uw personeelsdossier. Maar naast het digitaliseren van documenten is het tegenwoordig ook mogelijk om gehele werkprocessen te automatiseren door middel van robotisering.

Steeds meer organisaties en bedrijven zetten de volgende stap in het automatiseren van werkprocessen door middel van Robotic Process Automation. Dit zijn voornamelijk werkprocessen die bestaan uit het verzamelen of beoordelen van gegevens en data entry. Veel van deze werkzaamheden worden handmatig gedaan, denk bijvoorbeeld aan administratieve handelingen zoals het invoeren van gegevens, het verwerken van facturen of het aanvragen van bepaalde documenten. Deze werkzaamheden kosten veel tijd, zijn foutgevoelig én veel medewerkers zien het als een weinig uitdagend onderdeel van hun werk. Dankzij RPA zijn deze tijdrovende werkzaamheden verleden tijd en kan het gehele proces geautomatiseerd worden.

RPA: Robotic Process Automation

RPA is de afkorting van Robotic Process Automation. In het kort gezegd, is RPA een softwareoplossing voor het uitvoeren van terugkerende taken. Deze nieuwe technologie versnelt niet alleen terugkerende handelingen binnen administratieve processen. Dankzij RPA worden deze ook accurater, betrouwbaarder én goedkoper uitgevoerd. U kunt de software robot dus zien als een virtuele medewerker in uw organisatie! Dankzij de robotisering worden alle muis- en klikbewegingen die normaal door een fysieke medewerker gedaan worden, nagebootst door de robot. Peopletrack biedt deze vorm van robotisering aan als één van onze services in de vorm van Robbie de Robot.

Robbie de Robot

Bent u benieuwd of Robbie de robot ook een interessante, virtuele medewerker is voor uw organisatie? Laat Peopletrack dan vrijblijvend een RPA Quick Scan uitvoeren. Door middel van deze scan kunnen wij u vertellen op welke manier deze softwareoplossing mogelijkheden biedt voor uw organisatie. Vervolgens onderzoeken we met de proof of concept de haalbaarheid van het werken met de Robotic Process Automation binnen uw organisatie. Wij laten u zien op welke manier Robbie de Robot van toegevoegde waarde kan zijn.

Biedt Robbie de Robot voldoende toegevoegde waarde voor uw organisatie? Dan gaan de specialisten van Peopletrack aan de slag met de robotisering. Wij ontwikkelen Robbie de Robot niet alleen als uw nieuwe, virtuele collega. Ook het beheer en onderhoud ligt bij ons, waardoor de RPA als volledige dienst wordt aangeboden. Dit RAAS model kent twee mogelijkheden bij Peopletrack:

  • Een all-in tarief per verwerkte taak
  • Een vast bedrag per maand

Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en beste optie voor uw organisatie. In het filmpje hieronder is te zien hoe Robotic Process Automation in zijn werk gaat, u ziet hoe Robbie de Robot het aanvragen van VOG’s overneemt.

De voordelen van robotisering:
  • Kostenbesparing, uw personeel houdt tijd over voor andere werkzaamheden
  • 24/7 Robbie de Robot werkt altijd door en is nooit ziek!
  • Taken automatiseren, administratief medewerkers hoeven niet steeds handmatig hetzelfde werk uit te voeren
  • Medewerkers worden weer uitgedaagd, zij houden juist tijd over om bezig te zijn met meer inhoudelijke taken
Call Now Button