De berichten over het corona virus, inmiddels ook bekend als COVID-19, zijn wereldwijd het meest besproken onderwerp van dit moment. Dagelijks wordt er een nieuwe update gegeven met de cijfers van nieuwe ziekenhuisopnames en het aantal mensen dat inmiddels is overleden aan het virus. Maar ook wordt steeds meer zichtbaar welke druk er op het zorgpersoneel gelegd wordt.

Mondkapjes in de zorg

Helaas kunnen wij weinig bijdragen om het aantal opnames en slachtoffers van het virus te verminderen, hoe graag we dit ook zouden willen. Máár we kunnen ons wel inzetten voor het zorgpersoneel! De medewerkers in de zorg staan te springen om middelen waarmee zij zichzelf kunnen beschermen tegen het coronavirus.

Het zorgpersoneel zet zich in om de juiste zorg verlenen, maar zij kunnen dit alleen op de juiste manier doen wanneer zij zichzelf kunnen beschermen tegen het virus. Om die reden hebben wij samen met Buro Payroll besloten om voor iedere medewerker die in dienst is bij ons, een donatie te doen aan ‘maskers voor corona’. Met behulp van donaties maken zij gecertificeerde gezichtsmaskers en geven deze weg aan zorgmedewerkers.

Zelf mondkapjes dDonatie mondkapjes van Peopletrackoneren?

Ook een steentje bijdragen voor het zorgpersoneel? Er zijn inmiddels verschillende initiatieven opgezet om zorgmedewerkers te voorzien van beschermingsmiddelen. Doneer net als on aan ‘maskers voor corona‘ of volg een van de andere initiatieven die zijn opgezet. Zet een zorgmedewerker uit uw omgeving in het zonnetje of bied bijvoorbeeld aan om eens boodschappen te doen. Op deze manier kan iedereen een steentje bijdragen tijdens deze bijzondere periode!

Call Now Button