Herken jij ook dat je veel tijd kwijt bent aan repeterende taken? CheckX helpt jou om je dagelijkse werkzaamheden te automatiseren. Daarnaast biedt het je een beter overzicht van je processen door middel van een dashboard in je eigen AFAS omgeving. CheckX bestaat uit verschillende oplossingen. Denk hierbij aan HR checkX en Fin checkX.

CheckX is een product ontwikkeld door Peopletrack, ontworpen om repetitieve handmatige administratieve processen binnen AFAS volledig te automatiseren. Bovendien verschaft CheckX inzicht in deze processen, wat resulteert in tijdsbesparing voor organisaties die gebruikmaken van AFAS op het gebied van HR en Financiën.

Via dashboards in Insite biedt CheckX inzicht in de status en voortgang van onder andere geautomatiseerde onboarding taken. Dit zorgt voor optimale controle en helderheid in het onboarding proces, waardoor gericht management mogelijk wordt. De HR/SA afdeling en verschillende afdelingsmanagers kunnen via operationele dashboards direct de voortgang van de onboarding van toekomstige medewerkers inzien.

Wat ons uniek maakt, is dat wij directe integratie met AFAS hebben, zonder de noodzaak van een aparte applicatie / installatie.

HR checkX – Efficiënt en veilig kandidaten screenen

Met HR checkX kun je het screeningsproces van kandidaten volledig automatiseren. Hierdoor bespaar je niet alleen tijd, maar verbeter je ook de veiligheid van je onboardingsproces. Onderstaande producten kunnen wij voor je automatiseren:

Op deze pagina kan je per product lezen hoe dit werkt en wat de voordelen zijn als deze producten geautomatiseerd worden binnen jullie organisatie.

Veiligheid en gegevensbescherming

Bij checkX nemen we veiligheid en gegevensbescherming zeer serieus. Daarom worden alle gegevens die door ons worden verwerkt, direct opgeslagen in jouw eigen AFAS omgeving. Met checkX hoef je je geen zorgen te maken over externe applicaties of privacyrisico’s.

De implementatie van checkX

Tijdens een intake gesprek brengen we jullie onboardingsprocessen in kaart en bespreken we jullie wensen om deze processen te automatiseren. Wij nemen vervolgens de hele implementatie uit handen. Op dit moment houden we gemiddeld 1 week aan als doorlooptijd van 1 check.

Ontdek meer over checkX!

Wil je meer weten over hoe checkX ingezet kan worden binnen jouw bedrijf? Bezoek onze website voor meer informatie en vraag meteen een demo aan!

Wist je dat je naast je onboardingsprocessen, binnenkort ook je Finance processen kan automatiseren? Met Fin checkX wordt het mogelijk om het aanmaningenproces debiteurenbeheer automatisch uit te voeren vanuit AFAS InSite.

 

Geschreven door Timo Weijman en Lina Wang 

Call Now Button