Thuiswerkplek bestellen via AFAS InSite

By | AFAS, Peopletrack

Door het velen thuiswerken, zijn niet alleen werkgevers verantwoordelijk voor een thuiswerkplek die aan de arboregels voldoet. Ook medewerkers hebben hierin hun eigen verantwoordelijkheid. Onze collega’s kunnen een thuiswerkplek bestellen via AFAS InSite, zodat de bestelling automatisch verloopt via de Workflow.

Read More

Google for Jobs activeren via AFAS OutSite

By | AFAS

Google for Jobs is in september gelanceerd in Nederland met als doel om werkzoekenden en organisaties met elkaar te verbinden. De vacatures via de werken-bij pagina in AFAS OutSite kunnen eenvoudig geactiveerd worden voor de integratie in Google for Jobs. Hoe dit in zijn werk gaat, leggen we uit in dit artikel!

Read More

Geautomatiseerde worfklows in AFAS

By | AFAS

Dankzij inzicht op het werkproces kunnen activiteiten op het gewenste moment uitgevoerd worden door de juiste medewerker. De workflows in AFAS zorgen dat alle taken en stappen geautomatiseerd worden doorlopen. In dit artikel een stappenplan om zelf aan de slag te kunnen met AFAS workflows.

Read More

Wijzigingen in Profit 15 voor CRM

By | AFAS

De update naar Profit 15 brengt een aantal veranderingen en nieuwe functionaliteiten met zich mee. In dit artikel zoomen we in op de veranderingen voor de module CRM. Lees onder andere meer over de nieuwe berichtsjablonen, het genereren van documenten in In- & OutSite en de update van de forecast.

Read More

Wijzigingen in Profit 15 – Projecten

By | AFAS

De update naar Profit 15 brengt een aantal veranderingen en nieuwe functionaliteiten met zich mee. In dit artikel zoomen we in op de veranderingen voor de module projecten. Natuurlijk staan de specialisten van Peopletrack voor u klaar om deze functionaliteiten daadwerkelijk in gebruik te nemen.

Read More

Wijzigingen in Profit 15 voor de module Financieel

By | AFAS

De update in AFAS naar Profit 15 laat nu niet lang meer op zich wachten en zal naar verwachting binnen een aantal weken uitgerold worden. Deze update in AFAS brengt nieuwe functionaliteiten met zich mee voor de verschillende modules. In dit artikel zoomen we in op de module Financieel. Lees onder andere meer over de optimalisatie van contractbeheer, de facturatiecockpit en de finance auditor.

Read More

Wijzigingen in Profit 15 voor Payroll

By | AFAS

De update in AFAS naar Profit 15 laat nu niet lang meer op zich wachten en zal naar verwachting binnen een aantal weken uitgerold worden. Deze update in AFAS brengt nieuwe functionaliteiten met zich mee voor de verschillende modules. In dit artikel zoomen we in op de module Payroll. Lees onder andere meer over het dichtzetten van correctieperiodes en over het filter op het standenregister.

Read More