Werkgebonden personenmobiliteit – 1 juli 2024

By | AFAS

Per 1 juli 2024 geldt de nieuwe wetgeving Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM). Vanaf die datum ben je als organisatie verplicht om te rapporteren over het zakelijke verkeer en het woon-werkverkeer van je medewerkers. AFAS heeft hier een mooie functionaliteit voor uitgeleverd. Met deze nieuwe functionaliteit kan je alle benodigde gegevens vastleggen.

Read More

Ontdek de kracht van geautomatiseerde controles

By | AFAS

Herken jij ook dat je veel tijd kwijt bent aan repeterende taken? CheckX helpt jou om je dagelijkse werkzaamheden te automatiseren. Daarnaast biedt het je een beter overzicht van je processen door middel van een dashboard in je eigen AFAS omgeving. CheckX bestaat uit verschillende oplossingen. Denk hierbij aan HR checkX en Fin checkX.

Read More

Collega aan het woord: Penelope

By | Peopletrack

Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Dit keer het woord aan Penelope!

Read More

Collega aan het woord: Coen

By | Peopletrack

Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Dit keer het woord aan Coen!

Read More

Collega aan het woord: Ilona

By | Peopletrack

Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Dit keer het woord aan Ilona!

Read More

Collega aan het woord: Matthijs

By | Peopletrack

Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Dit keer het woord aan Matthijs!

Read More

Collega aan het woord: Quirine

By | Peopletrack

Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Dit keer het woord aan Quirine!

Read More

Ouderschapsverlof 2022 – Inrichting AFAS

By | AFAS

Vanaf 2 augustus 2022 treedt de Wet Betaald Ouderschapsverlof in werking. Deze wetgeving zorgt ervoor dat ouders meer tijd kunnen besteden met hun pasgeboren kindje, omdat zij gedurende 9 weken voor 70% doorbetaald krijgen. Uiteraard heeft deze wijziging ook invloed op de AFAS inrichting. In dit artikel lees je welke stappen nodig zijn om het ouderschapsverlof in AFAS in te richten.

Read More

VOG-robot gekoppeld aan AFAS

By | AFAS

VOG aanvragen automatisch uitvoeren via AFAS? Dat kan met onze virtuele medewerker Robbie de Robot! Robbie fungeert als vog-robot waardoor alle VOG aanvragen automatisch verlopen via AFAS en Dienst Justis, lees er meer over in dit artikel!

Read More
Call Now Button