Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Zo kom je bijvoorbeeld te weten waarom collega’s zo graag binnen het team van het Expertise Center werken of waarom een consultancy functie juist de voorkeur heeft. Ook kom je meer te weten over onze klanten, de projecten, de manier waarop onze collega’s bij bij ons zijn gestart én wat het werken bij Peopletrack zo leuk maakt!

Toen Matthijs bij Peopletrack begon als AFAS Profit Expert, had hij nog geen werkervaring op het gebied van functioneel beheer, consultancy of AFAS. Inmiddels ondersteunt hij klanten als medior consultant en weet hij zijn weg goed te vinden in verschillende modules van AFAS. Denk hierbij aan HRM, CRM en autorisatie, maar ook AFAS InSite, OutSite, analyse/weergaven en organigram vraagstukken. In zijn huidige opdrachten als functioneel beheerder komt dit goed van pas in de diversiteit aan inrichtingsuitdagingen.
 
“Een van de leukste aspecten van mijn werk is de diversiteit. Elke keer als je aan een nieuwe opdracht begint, ontmoet je nieuwe mensen, zijn er nieuwe uitdagingen en AFAS is net weer anders ingericht waardoor hetzelfde vraagstuk toch een andere oplossing vereist. Bij één van mijn opdrachten kwam ik zelfs in een compleet nieuwe richting terecht, namelijk de payroll. Hier had ik nog geen concrete ervaring mee, maar er was dringend behoefte aan hulp. Gedurende deze opdracht hebben we als afdeling veel tegenslag kunnen opvangen, heb ik een mooie bijdrage kunnen leveren én veel kunnen leren. Dit laat ook zien hoe uitdagend het werk is en blijft, ook na ruim 5 jaar.
 
Daarnaast krijg ik enorm veel energie van nieuwe connecties maken en met circa 5 tot 25 opdrachten in een jaar kom je heel veel leuke mensen tegen! Tot slot vind ik het helpen om verbeteringen aan te brengen in een organisatie ontzettend veel voldoening geven. Je wordt altijd dankbaar ontvangen omdat je als consultant meehelpt de problemen op te lossen en processen te verbeteren.”
 
Peopletrack is een jonge, kleine organisatie die erg betrokken is bij alle medewerkers. We krijgen de kans om te groeien, maar je moet wel zelf het initiatief nemen! Ook merk je dat er geluisterd wordt naar de collega’s, in de afgelopen jaren hebben we mee kunnen denken over hoe we als organisatie kunnen blijven verbeteren.
 
De onderlinge verbinding tussen collega’s staat hoog in het vaandel, wat belangrijk is omdat consultants elkaar sporadisch zien vanwege individuele opdrachten bij klanten. De maandelijkse bijeenkomsten gaan over méér dan alleen werk. Daarnaast is het traditie om met het hele bedrijf een lang weekend op vakantie te gaan, zo zijn we bijvoorbeeld eens naar Ijsland geweest met alle collega’s! Je leert elkaar daardoor goed kennen en hebt een hoop lol samen. Dat blijft je bij, ook lang nadat we weer ‘gewoon’ aan het werk zijn.

Heeft de ervaring van Matthijs je nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden voor jouw loopbaan bij Peopletrack?! Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze collega Lorraine via 06-20956470 om de mogelijkheden te bespreken. Eerst meer lezen over onze organisatie? Bekijk dan onze openstaande vacatures, wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Call Now Button