Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Zo kom je bijvoorbeeld te weten waarom collega’s zo graag binnen het team van het Expertise Center werken of waarom een consultancy functie juist de voorkeur heeft. Ook kom je meer te weten over onze klanten, de projecten, de manier waarop onze collega’s bij bij ons zijn gestart én wat het werken bij Peopletrack zo leuk maakt!

De carrière van Ilona als AFAS Profit Expert is voorafgegaan door de rol van Salarisspecialist bij een administratiekantoor in de retail branche. In deze functie heeft zij ervaring opgedaan met de implementatie van AFAS Profit. Ilona ontdekte daar dat ze haar ervaring en kennis vanuit de praktijk goed kon gebruiken in de vertaalslag naar het inrichten van AFAS Profit.

Tijdens mijn werk als salarisspecialist heb ik meegewerkt aan de implementatie van AFAS Profit, wat mij erg enthousiast en nieuwsgierig maakte naar de inrichting zelf i.p.v. de uitvoering van de salarisverwerking. Dit triggerde vragen zoals “Hoe hebben andere organisatie Profit ingericht?”, “Wat speelt er in andere branches?” “Wat kan Profit nog meer dat wij binnen mijn huidige werkgever niet gebruiken?”etc. In mijn toenmalige functie kon dit niet verder uitgebreid worden, waardoor ik op zoek ben gegaan naar een organisatie die mij dat wel kon bieden. Zo kwam ik bij Peopletrack terecht! Dat is ondertussen alweer ruim 9 jaar geleden. Ik had in eerste instantie zeker niet verwacht zoveel jaren hier te blijven, maar de diversiteit aan opdrachten geeft je telkens weer een nieuwe uitdaging. Daarnaast zorgt de leuke groep collega’s ervoor dat je met plezier naar je werk gaat.

De eerste 6 jaar bij Peopletrack heb ik als consultant gewerkt. Ik begeleidde en adviseerde klanten bij implementaties en optimalisaties van AFAS Profit en InSite. De laatste 3 jaar als AFAS Profit Expert op het Expertise Center. Waarbij de uitdaging van de diversiteit aan klanten en opdrachten nog steeds aanwezig is. Ik kijk nog steeds samen met de klant naar de best passende oplossing. Maar dan met de stabiliteit van een vaste werkplek vanaf ons kantoor in Amsterdam en met meer mogelijkheid om mijn werktijden flexibel in te delen. Daarnaast werk ik in een team van eigen collega’s die je als consultant veel minder ziet.

Peopletrack is een fijne werkgever, die je de vrijheid en het vertrouwen geeft waardoor je soms dat stapje extra graag maakt. Daarnaast kun je altijd terecht bij je collega’s voor vragen of gewoon om een gezellig praatje, dat hoort er natuurlijk ook bij!

Heeft de ervaring van Ilona je nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden voor jouw loopbaan bij Peopletrack?! Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze collega Lorraine via 06-20956470 / werkenbij@peopletrack.nl om de mogelijkheden te bespreken. Eerst meer lezen over onze organisatie? Bekijk dan onze openstaande vacatures, wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Call Now Button