Wat houdt werken bij Peopletrack in… Wie kunnen dat beter vertellen dan onze eigen collega’s?! In de reeks ‘collega’s aan het woord’ vertellen de medewerkers uit onze verschillende teams meer over hun functie, het team en de inhoud van projecten. Zo kom je bijvoorbeeld te weten waarom collega’s zo graag binnen het team van het Expertise Center werken of waarom een consultancy functie juist de voorkeur heeft. Ook kom je meer te weten over onze klanten, de projecten, de manier waarop onze collega’s bij ons zijn gestart én wat het werken bij Peopletrack zo leuk maakt!

Dit keer het woord aan Coen Nusse, RPA developer binnen ons robotisering team. Voordat Coen bij Peopletrack startte als RPA developer heeft hij in de horeca gewerkt en was hij werkzaam als validatiemedewerker bij Reconi. Daarnaast heeft hij tijdens zijn opleiding Informatica ervaring opgedaan als developer.

“Toen ik bij Peopletrack startte als junior RPA-developer, ben ik gestart met het behalen van mijn UiPath certificering. De software van UiPath wordt namelijk gebruikt voor het bouwen van de softwarerobots van Peopletrack. Inmiddels ben ik steeds handiger geworden in het gebruik van deze software en heb ik verschillende robots mogen bouwen. Daarnaast heb ik veel mogen leren dankzij het werken in teamverband en heb ik mijzelf verder kunnen ontwikkelen op het gebied van robotisering. Doordat de softwarerobots van Peopletrack vooral gebruikt worden in combinatie met AFAS, kan ik hier inmiddels ook goed mee over weg.

De samenwerking met VGS is er eentje die mij in de afgelopen periode is bij gebleven omdat ik voor hen verschillende robots heb mogen ontwikkelen. Je leert op die manier een klant en omgeving goed kennen en kan hun goed van dienst zijn door repeterende handelingen te robotiseren. Daarnaast ben ik vooral bezig met het aanpassen en verbeteren van de lopende processen, zoals: de BIG robot, de VOG robot, de robot voor het Personenregister Kinderopvang en de autorisatiemonitor.

Ik vind het fijn dat ik in mijn rol veel ruimte krijg om dingen op mijn eigen manier op te lossen. Ook vind ik de afwisseling in mijn functie fijn. Het ene moment kan ik bijvoorbeeld druk bezig zijn met het bouwen van robots in UiPath terwijl ik het andere moment scripts schrijf in Python of een klant ondersteun bij het gebruik van onze softwarerobots.

Het werken bij Peopletrack bevalt mij erg goed. Naast mijn werk volg ik nog een studie, wat ervoor zorgt dat mijn rooster nog weleens verandert. Vanuit Peopletrack krijg ik genoeg ruimte om dit flexibel in te delen, waardoor ik het goed kan combineren. Verder hangt er op kantoor altijd een goede sfeer en zorgen de activiteiten en teamuitjes ervoor dat er een goede band ontstaat tussen alle collega’s. Ik merk dat het samenwerken hierdoor nóg prettiger verloopt.”

Heeft de ervaring van Coen je nieuwsgierig gemaakt naar de mogelijkheden voor jouw loopbaan bij Peopletrack?! Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze collega Lorraine via 06-20956470 / werkenbij@peopletrack.nl om de mogelijkheden te bespreken. Eerst meer lezen over onze organisatie? Bekijk dan onze openstaande vacatures, wij kijken ernaar uit om je te leren kennen!

Call Now Button