AFAS technisch beheer

U werkt met AFAS Profit, maar komt expertise of mankracht tekort om voldoende te kunnen doen aan uw AFAS technisch beheer? Daar kan Peopletrack u in aanvullen. Peopletrack weet als gecertificeerd partner van AFAS Software alles over deze software. Wij kunnen u volledig ontzorgen als het aankomt op uw AFAS technisch beheer, evenals uw systeemonderhoud. Peopletrack helpt u het maximale uit AFAS Profit te halen, wat kan betekenen dat wij bijzaken zoals AFAS technisch beheer van u overnemen. Wilt u ook alles uit AFAS Profit halen? Neem dan gerust contact met ons op en laat u informeren over de manieren waarop u meer uit AFAS kunt halen met onze hulp.

Neem contact op

Ondersteuning vanaf de start

Werkt u sinds kort met AFAS en bent u nog met de afdeling aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is in AFAS Profit? Dan kan Peopletrack u goed ondersteunen in het optimaal werken met AFAS. Peopletrack streeft met 25 AFAS Profit Experts naar een langdurige samenwerking, waarin kennis en kunde samenkomen, om een gemeenschappelijk doel te bereiken en het maximale uit AFAS Profit te halen. Wanneer u graag nog een volledige introductie van AFAS krijgt waarin u alle ins en outs van uw AFAS softwarepakket ontdekt, kunt u bij Peopletrack aankloppen. Wij kunnen uw werknemers begeleiden en ze zowel online als op locatie ondersteunen in werken in AFAS Profit.

Als AFAS partner heeft Peopletrack ruime ervaring met de AFAS Software en een bewezen track record. Onze experts zijn altijd op de hoogte van de laatste vorderingen en innovaties, die we vervolgens voor u inzetten. Met onze hulp kunt u pas echt het maximale uit AFAS Profit halen en vanaf de start goed beginnen.

Interesse in AFAS ondersteuning?

Services