AFAS professional

Heeft u als bedrijf gekozen om alle medewerkers vanuit één en hetzelfde systeem te laten werken in plaats van in allerlei verschillende systemen? Wanneer u gekozen hebt voor AFAS Profit-software, dan gaat u er absoluut op vooruit. Maar eerst moet iedereen wel weten hoe dit nieuwe software pakker werkt. Daarin kan Peopletrack, dé AFAS Professional, u van dienst zijn.

In plaats van te werken in allerlei verschillende systemen, kunt u kiezen voor een software pakket waarin alles staat wat u nodig heeft. Alle afdelingen werken dan vanuit hetzelfde systeem en u kunt op deze manier met z’n allen goed het overzicht bewaren. De omschakeling naar met z’n allen werken vanuit één en hetzelfde systeem gaat vaak niet over één nacht ijs. Toch wilt u dat dit zo soepel en snel mogelijk verloopt. Peopletrack is de AFAS Professional die u en uw medewerkers begeleidt en u helpt het maximale uit AFAS Profit te halen. Voor een goede start met AFAS Software kunt u Peopletrack inschakelen. Wij helpen u met behulp van uitleg, ondersteuning en AFAS beheer indien gewenst, zodat iedereen goed aan het werk kan!

Neem contact op

Onze services

Wij zijn dé full service dienstverlener op het gebied van AFAS Profit. U kunt bij ons terecht voor de volgende services:

We kunnen u helpen wegwijs te maken in AFAS Profit met een korte introductie of tijdelijke begeleiding (half jaar), maar we kunnen ook volledig het AFAS technisch beheer oppakken en AFAS onderhoud voor u uitvoeren. U hoeft dan niet aan updates en AFAS onderhoud te denken, daarin ontzorgen wij u. Daarnaast kunt u 24/7 terecht bij ons online Expertise Center; hét on demand verlengstuk voor uw beheerorganisatie. Zo kunt u ook zonder onze aanwezigheid goed verder.

Meer informatie?

Services