AFAS partners

Professioneel en deskundig

Peopletrack helpt u het maximale uit AFAS Profit te halen. Wij zijn van alle AFAS partners de juiste AFAS partner die u wegwijs kan maken in de software. Als AFAS expert streven we naar een langdurige samenwerking, waarin kennis en kunde samenkomen, om een gemeenschappelijk doel te bereiken en het maximale uit AFAS Profit te halen. Wanneer u overgaat op één overkoepelend systeem voor de hele organisatie is dat vaak een hele omschakeling voor medewerkers. Alle eerdere systemen gaan overboord en er komt één systeem voor in de plaats. Iedereen moet dus wennen en ingewerkt worden in dit nieuwe systeem. Een efficiënte introductie van AFAS Profit is wat u dan wilt. Dat scheelt een hoop frustraties en problemen aan de start. Peopletrack helpt u daarbij.

Neem contact op

Wat wij doen

Peopletrack kan u als AFAS partner op verschillende manieren ondersteunen in het werken met de AFAS Profit-software. Wij helpen u met het gebruik en de uitvoering van deze software. De services die wij u kunnen bieden, zijn:

Middels consultancy kunnen onze AFAS Profit experts organisaties helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren en vereenvoudigen. Peopletrack kan u ondersteunen binnen alle AFAS modules: HRM, Payroll, Financieel, CRM, Projecten, Order management, InSite en OutSite. Daarnaast kunnen we het technisch- en functioneel beheer op ons nemen, dan voeren we ook onderhoud voor u uit.

Wilt u graag ondersteuning op locatie van onze AFAS-professionals? Wij regelen snel en flexibel tijdelijke medewerkers wanneer u capaciteitsproblemen ervaart. Bijvoorbeeld bij ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof, of drukte op de afdeling. Tot slot wilt bij de transitie naar AFAS Profit de historische gegevens uit het bestaande systeem overbrengen naar AFAS Profit. Peopletrack kan deze conversie voor u uitvoeren. Dit is complexer dan veel organisaties denken. Peopletrack heeft een ruime ervaring in de uitvoering van conversies.

Waarom kiezen voor Peopletrack?

Als AFAS partnerheeft Peopletrack ruime ervaring met de software en een bewezen track record. Met zo’n 25 AFAS experts bedienen wij de markt en hiermee behoren wij tot de grootste AFAS Partners Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste vorderingen en innovaties, die we vervolgens voor u inzetten. Met onze hulp kunt u pas echt het maximale uit AFAS Profit halen en vanaf de start goed beginnen.

Contact opnemen

Services