AFAS partner

Wanneer uw organisatie overgaat op AFAS Profit is een introductie van een AFAS partner precies wat u nodig heeft voor een vloeiende en soepele overgang van de werkprocessen. Peopletrack is officieel AFAS partner en kan uw werknemers de introductie en begeleiding bieden die ze nodig hebben bij de overgang van uw vorige/huidige systeem naar de AFAS Profit-software. U kunt ongelooflijk veel uit AFAS Profit halen, maar dan moet iedereen wel begrijpen hoe dat kan en hoe AFAS Profit werkt. Hulp inschakelen van een AFAS partner die alle ins en outs van het systeem kent en zeer ervaren is in het geven van een introductie in dit systeem, is dan zeer verstandig voor een efficiënt en effectief resultaat.

Neem contact op

Wat doet de AFAS partner?

Peopletrack kan u als AFAS partner op verschillende manieren ondersteunen in het werken met de (speciaal voor uw organisatie ontwikkelde) AFAS Profit-software. Wij helpen u met het gebruik en de uitvoering van deze software. De services die wij u kunnen bieden, zijn:

Voor meer informatie per service kunt u doorklikken naar de betreffende pagina’s. Peopletrack kan u ondersteunen binnen alle AFAS modules: HRM, Payroll, Financieel, CRM, Projecten, Order management, InSite en OutSite. Daarnaast kunnen we het technisch en functioneel beheer op ons nemen, dan voert ons team onderhoud voor u uit.

Waarom kiezen voor Peopletrack?

Als AFAS partner heeft Peopletrack ruime ervaring met de software en een bewezen track record. Wij bedienen met zo’n 25 AFAS experts de markt, waardoor we tot de grootste AFAS partners behoren. Door altijd op de hoogte te zijn van de laatste vorderingen en innovaties in AFAS, kunnen we ons altijd op ons best voor u inzetten. We leren uw werknemers alles uit AFAS Profit te halen en zorgen dat we samen met een goede start beginnen aan een, voor velen, nieuw systeem.

Hulp van een AFAS partner inschakelen

Services