Aanstaande 15 juni is het zover; AFAS Open 2021!

Gezien de huidige maatregelen vind het evenement dit keer digitaal plaats. Tijdens de AFAS Open wordt er dieper ingegaan op de nieuwe functionaliteiten van AFAS Profit 18, de update die medio juni wordt uitgeleverd. Peopletrack is op 15 juni aanwezig met een partnerstand tijdens de AFAS Open, zien we je daar?!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de AFAS Open is er een programma opgesteld met sprekers vanuit AFAS die dieper ingaan op de nieuwe functionaliteiten van Profit 18. Naast het programma is het mogelijk om in contact te komen met AFAS Partners, door een bezoek te brengen aan de digitale partner stands. Dit jaar hebben wij ook een digitale partnerstand tijdens de AFAS Open. Bezoek onze partnerstand zodat wij meer kunnen vertellen om het optimale uit de AFAS Software te halen voor de organisatie.

Peopletrack AFAS Partner

Via onze partnerstand vertellen wij graag meer over onze softwarerobots die speciaal ontwikkeld zijn om het werken met AFAS nóg makkelijker te maken. Hoewel verschillende organisaties al bekend zijn met onze softwarerobots, zijn er ook organisaties die nog niet precies weten wat een softwarerobot voor hun organisatie kan betekenen.

Zo hebben wij Robbie de robot, onze virtuele medewerker, geleerd om het aanvraagproces van de VOG uit handen te nemen. Ook controles in het BIG-register kan Robbie volledig geautomatiseerd overnemen. Verder wordt de softwarerobot ingezet bij allerlei administratieve, repeterende handelingen. Denk bijvoorbeeld aan het maandelijks afsluiten van dagboeken, het wekelijks verwerken van de aanmaningenrun debiteuren of het overzetten van dossieritems in verschillende omgevingen!

Benieuwd wat onze softwarerobot Robbie voor jullie organisatie kan betekenen? Schrijf je in voor de AFAS Open 2021 en bezoek onze partnerstand op 17 juni! Wij zitten klaar om meer te vertellen over onze softwarerobots en onze dienstverlening op het gebied van AFAS!

Call Now Button