AFAS onderhoud uitbesteden

U beschikt over een AFAS softwarepakket en hebt alle administratieve processen geautomatiseerd in één en hetzelfde softwarepakket: van Financieel tot HRM, van Logistiek tot CRm en Projecten. Of heeft u bijvoorbeeld gekozen voor het AFAS pakket waarin de personeels- en salarisadministratie in één online softwarepakket uitgevoerd kan worden? Voor welk AFAS pakket u ook gekozen heeft, er moet altijd AFAS onderhoud uitgevoerd worden na verloop van tijd, om de zoveel tijd. Voor een optimale werking van AFAS moet er periodiek iemand werken aan het AFAS onderhoud. Heeft u zelf niet iemand met de juiste expertise in huis om correct AFAS onderhoud uit te voeren of beschikt u simpelweg niet over de tijd of benodigde inzet? Dan kunt u ervoor kiezen om uw AFAS onderhoud uit te besteden. Peopletrack is een officieel AFAS partner die het onderhoud voor u kan overnemen.

Neem contact op

Over Peopletrack

Peopletrack is gecertificeerd partner van AFAS Software en helpt met zo’n 25 AFAS Profit Experts organisaties door heel Nederland om het maximale uit AFAS Profit te halen. We kunnen u helpen wegwijs te maken in AFAS Profit met een korte introductie of tijdelijke begeleiding, maar we kunnen ook volledig het AFAS technisch beheer oppakken en AFAS onderhoud voor u uitvoeren. U hoeft dan niet naar updates en onderhoudstaken om te kijken, dat pakken wij volledig voor u op.

Peopletrack is een hulpverleningsorganisatie waarbij u met al uw AFAS Profit vraagstukken terecht kunt. Onze experts hebben een ruime ervaring in werken met diverse afdelingen binnen grote organisaties en kennis van alle processen binnen bepaalde afdelingen. Wij helpen u graag uw gemeenschappelijke doel te bereiken en het maximale uit AFAS Profit te halen. Dit kan simpelweg betekenen dat wij uw AFAS onderhoud overnemen, zodat u zich volledig op het werk dat er voor u toe doet, kan richten. U kunt bij Peopletrack terecht voor al uw technisch en functioneel beheer en de juiste ondersteuning hierbij.

Wat kunnen we voor u betekenen?

Naast uw AFAS onderhoud uit handen nemen, kunnen we u ook ondersteunen middels de volgende services:

Bij interesse in één of meer van onze services kunt u gerust contact met ons opnemen en om meer uitleg of informatie vragen. We staan u graag te woord en helpen u graag om het maximale uit uw AFAS software te halen.

Meer informatie?

Services