AFAS expert

Heeft u er als bedrijf voor gekozen om alle administratieve medewerkers vanuit één en hetzelfde systeem te laten werken in plaats van in allerlei verschillende systemen? Wanneer u gekozen hebt voor AFAS Profit-software, dan gaat u er absoluut op vooruit. Maar eerst moet iedereen die te maken heeft administratieve processen wel weten hoe dit nieuwe software pakket werkt. Daarin kan Peopletrack, dé AFAS expert, u assisteren en u van dienst zijn. Peopletrack helpt u op weg!

Neem contact op

Wie is Peopletrack?

Peopletrack is de AFAS expert die u en uw medewerkers begeleidt en helpt om het maximale uit AFAS Profit te halen. Peopletrack is gecertificeerd partner van AFAS Software. Met zo’n 25 AFAS Profit Experts helpen wij organisaties door heel Nederland AFAS Profit optimaal te benutten en vanaf de start goed te begrijpen. Dankzij een goede start met volledige uitleg en begeleiding voorkomt u frustraties en onbegrip van de AFAS software. De acceptatie van een nieuw werksysteem is groter onder werknemers wanneer zij een gedegen introductie krijgen en iemand naast zich hebben die hun vraagbaak is.

U kunt met al uw AFAS Profit vraagstukken terecht bij Peopletrack. Elke AFAS expert van Peopletrack heeft een ruime ervaring in grote organisaties en in alle processen binnen administratieve afdelingen. Wij helpen u graag uw gemeenschappelijke doel te bereiken en alles uit AFAS Profit te halen. Voor een goede start met AFAS Software kunt u Peopletrack inschakelen. Wij helpen u met behulp van uitleg, ondersteuning en AFAS beheer indien gewenst, zodat iedereen goed aan het werk kan!

Wat wij doen

Wij zijn dé full service dienstverlener op het gebied van AFAS Profit, een echte AFAS expert dus. U kunt bij ons terecht voor de volgende services:

Wanneer u ondersteuning krijgt van een AFAS expert, kan deze u wegwijs maken in AFAS Profit met een korte introductie of tijdelijke begeleiding. Wilt u meer dan dat? Dan kunnen we ook uw volledige AFAS beheer en onderhoud oppakken. U hoeft dan niet aan updates en periodiek onderhoud te denken, die zorg ligt dan bij Peopletrack. Daarnaast kunt u 24/7 terecht bij ons online Expertise Center; hét on demand verlengstuk voor uw beheerorganisatie. Zo kunt u ook zonder onze aanwezigheid de hulp inschakelen van een AFAS expert.

Meer weten

Services