AFAS consultant Peopletrack

Werkt u met AFAS Profit, maar is het nog niet duidelijk hoe AFAS maximaal benut kan worden voor uw organisatie? Peopletrack verleent u alle hulp en begeleiding die uw werknemers nodig hebben om uiteindelijk zelfstandig het maximale uit AFAS Profit te halen. Peopletrack is uw AFAS consultant die u wegwijs maakt in de software. Als AFAS partner streven we naar een langdurige samenwerking, waarin kennis en kunde samenkomen. Samen een gemeenschappelijk doel bereiken en het maximale uit AFAS Profit halen voor uw organisatie.

Wanneer u overgaat op één overkoepelend systeem voor de hele organisatie, dan is dat vaak een hele omschakeling voor werknemers. Alle eerdere systemen gaan overboord en er komt één AFAS systeem voor in de plaats. Iedereen moet dus wennen en ingewerkt worden in dit nieuwe systeem. Een efficiënte introductie van AFAS Profit is onmisbaar en voorkomt een hoop frustraties en problemen tijdens de overgang. Peopletrack helpt u daarbij.

Neem contact op

AFAS Partner

Als partner van AFAS kunnen wij uw organisatie op verschillende manieren ondersteunen. Bekijk hieronder voor welke services u bij Peopletrack aan het juiste adres bent:
Dankzij de consultancy van Peopletrack kunnen onze AFAS experts uw organisatie helpen om uw bedrijfsprocessen te verbeteren en vereenvoudigen. Wij bieden ondersteuning binnen alle AFAS modules: HRM, Payroll, Financieel, CRM, Projecten, Order management, InSite en OutSite. Daarnaast kunnen we ook het technisch en functioneel beheer op ons nemen, dan heeft u zelf geen omkijken meer naar het onderhoud.

AFAS ondersteuning

Heeft u behoefte aan ondersteuning op locatie van een AFAS consultant? Wij regelen snel en flexibel een tijdelijke medewerker wanneer u capacititeitsproblemen ervaart of begeleiding wenst in AFAS. Onze consultants kunnen ingezet worden bij ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof of drukte op de afdeling.

Naast ondersteuning kunnen wij ook zorgen voor een probleemloze transitie naar AFAS Profit. Wij zorgen voor de overdracht van de historische gegevens uit uw huidige boekhoudpakket en brengen deze foutloos over in AFAS. Zo kunt u zich focussen op belangrijke zaken en doen onze collega’s het werk waar zij goed in zijn!

Contact opnemen

Services