Op 1 april mocht AFAS Software 25 kaarsjes uitblazen! Ter ere van hun 25-jarig jubileum zijn zij een speciale challenge gestart via de Ommetje-app. Voor iedere persoon die 25 Ommetjes heeft gelopen in de maand april en deze heeft bijgehouden in de challenge via de Ommetje-app, doneert de AFAS Foundation €25,- euro aan de Hersenstichting met als maximaal bedrag €25.000,-.

Ommetje-app

De Ommetje-app is tot stand gekomen als onderdeel van de bewustwordingscampagne van de Hersenstichting in samenwerking met neuropsycholoog Erik Scherder. De app motiveert mensen om dagelijks minimaal 20 minuten in beweging te komen. De Hersenstichting: “Het doel is om Nederlanders te activeren om door de dag heen meer te bewegen en het patroon van te lang zitten te doorbreken.” Door minimaal 20 minuten te wandelen op een dag worden mensen productiever en zullen zij zich energieker voelen.

Meedoen met de AFAS Challenge

Ook meedoen met de AFAS Challenge en zorgen dat de AFAS Foundation €25.000,- doneert aan de Hersenstichting? Aanmelden kan tot en met 11 april. Vul de actiecode AFAS2504 in bij ‘challenge’ in de Ommetje-app om mee te wandelen. Zorg er vervolgens voor dat je 25 Ommetjes loop in de maand april, zodat je de speciale AFAS-badge verdient in de app. Per dag kun je 2 ommetjes lopen die meetellen voor de badge. Wanneer je de 25 ommetjes hebt gelopen dan doneert AFAS €25,- aan de Hersenstichting. Ben je geëindigd in de top 5? Dan win je ook nog eens 2 tickets voor 14 de musical!

De Class – Hersenstichting

De opbrengst van de AFAS Challenge gaat naar een project van de Hersenstichting: De Class. De Class is een initiatief welke oorspronkelijk is opgezet door de Edwin van der Sar Foundation. In 2021 zijn zij gefuseerd met de Hersenstichting. De Class biedt een intensief traject met persoonlijke begeleiding en talentontwikkeling voor jongeren met niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Het doel van dit traject is om voor jongeren met dit letsel een passende baan te vinden. Met de donatie van de AFAS Foundation van maximaal €25.000,- kunnen 5 of 6 jongeren vanaf mei starten met het traject van een jaar.

Call Now Button