AFAS beheer uitbesteden

Maakt u gebruik van AFAS Profit, maar mist u intern specifieke kennis of capaciteit om het AFAS beheer zelf te verzorgen? Wat dacht u van uw AFAS beheer uitbesteden, zodat uw werknemers zich kunnen blijven focussen op wat echt belangrijk is. Voor het uitbesteden van uw AFAS beheer kunt u Peopletrack inschakelen. Wij nemen dit professioneel en vakkundig van u over. Aan welk AFAS beheer u kunt denken? Technisch-, functioneel- en applicatiebeheer. Zowel op locatie bij u als op afstand kunnen de experts van Peopletrack uw AFAS beheer verzorgen. Interesse? Neem dan gerust contact met ons op!

Neem contact op

Ondersteuning op maat

Peopletrack is dé full service dienstverlener op het gebied van AFAS Profit. U kunt bij Peopletrack terecht voor diverse soorten ondersteuning, die wij allemaal op maat kunnen maken en kunnen afstemmen op uw wensen. U kunt bij ons terecht voor de volgende services:

We kunnen u helpen wegwijs te maken in AFAS Profit met een korte introductie of tijdelijke begeleiding, maar we kunnen ook volledig het AFAS technisch beheer oppakken en AFAS onderhoud voor u uitvoeren. U hoeft dan niet aan updates en AFAS onderhoud te denken, daarin ontzorgen wij u. Daarnaast kunt u 24/7 terecht bij ons online Expertise Center; hét on demand verlengstuk voor uw beheerorganisatie. Zo kunt u ook zonder onze aanwezigheid goed verder.

Ons team

Peopletrack bestaat uit een team van zo’n 25 AFAS Profit Experts. We zijn gecertificeerd partner van AFAS Software en hebben een ruime ervaring in de samenwerking met grote bedrijven en we hebben kennis van alle processen binnen bepaalde afdelingen. We streven er altijd naar om voor u het uiterste uit AFAS te halen en zoveel mogelijk te benutten.

U kunt met al uw AFAS Profit vraagstukken bij ons terecht. Wij helpen u graag uw gemeenschappelijke doel te bereiken en het maximale uit AFAS Profit te halen. U kunt bij Peopletrack terecht voor al uw technisch en functioneel beheer en de juiste ondersteuning hierbij.

Meer informatie

Services