AFAS consultant Peopletrack

Werkt u met AFAS Profit, maar is nog niet voor iedereen duidelijk hoe AFAS maximaal benut kan worden? Peopletrack verleent u alle hulp en begeleiding die uw werknemers nodig hebben om uiteindelijk zelfstandig het maximale uit AFAS Profit te halen. Peopletrack is uw AFAS consultant die u wegwijs maakt in de software. Als AFAS consultant streven we naar een langdurige samenwerking, waarin kennis en kunde samenkomen, om een gemeenschappelijk doel te bereiken en het maximale uit AFAS Profit te halen. Wanneer u overgaat op één overkoepelend systeem voor de hele organisatie is dat vaak een hele omschakeling voor werknemers. Alle eerdere systemen gaan overboord en er komt één AFAS systeem voor in de plaats. Iedereen moet dus wennen en ingewerkt worden in dit nieuwe systeem. Een efficiënte introductie van AFAS Profit is wat u dan wilt. Dat scheelt een hoop frustraties en problemen aan de start. Peopletrack helpt u daarbij.

Neem contact op

Wat doen wij?

Als specialist in AFAS kunnen wij u op verschillende manieren ondersteuning bieden. Afhankelijk van het softwarepakket dat u heeft en de ondersteuning die u nodig heeft, kunnen wij u de gewenste hulp bieden. De services waarvoor u bij Peopletrack kunt aankloppen:

Middels consultancy kunnen onze AFAS Profit experts organisaties helpen hun bedrijfsprocessen te verbeteren en vereenvoudigen. Peopletrack kan u ondersteunen binnen alle AFAS modules: HRM, Payroll, Financieel, CRM, Projecten, Order management, InSite en OutSite. Daarnaast kunnen we het technisch en functioneel beheer op ons nemen, dan voeren we ook onderhoud voor u uit.

Wilt u graag ondersteuning op locatie van een AFAS consultant? Wij regelen snel en flexibel tijdelijke medewerkers wanneer u capaciteitsproblemen ervaart of begeleiding in AFAS wenst. Een AFAS consultant kan eventueel ingezet worden bij ziekte, vakantie, zwangerschapsverlof of drukte op de afdeling.

Tot slot kunt u bij de transitie naar AFAS Profit de historische gegevens uit het bestaande systeem laten overbrengen door ons. Peopletrack kan deze conversie voor u uitvoeren. Dit is complexer dan veel organisaties denken. Peopletrack heeft een ruime ervaring in de uitvoering van conversies.

Contact opnemen

Services